Enthousiaste, zelfstandige jongeren die graag werken in de retail, logistiek, bezorging, horeca of op evenementen. De grootste groep opdrachtnemers is tussen de 18 en 25 jaar, maar er is meer dan genoeg diversiteit wat betreft leeftijd, studieachtergrond en werkervaring. 


Voordat opdrachtnemers kunnen starten, volgen ze eerst een introductiecursus georganiseerd via onze samenwerking met eduMe. Hierin worden ze 100% klaargestoomd voor het freelancen. Als de opdrachtnemer de introductiecursus succesvol heeft afgerond, volgt de verificatie en kunnen ze daarna aan de slag. Ook is het mogelijk om een welkomstgesprek te voeren met een van onze medewerkers. In dit gesprek nemen wij alle ins & outs over het freelancen door en controleren wij of de opdrachtnemers goed begrijpen waar ze aan beginnen. Op deze manier houden wij de kwaliteit hoog.


Verder kan jij via het profiel van de opdrachtnemer alle informatie vinden die jij nodig hebt. Door middel van een foto, informatie over het opleidingsniveau en de werkervaring krijg jij een goed beeld van wie je voor je hebt. Ook heb je inzicht in het functioneren van de opdrachtnemer bij andere opdrachtgevers in verschillende branches en soorten werkzaamheden door eerder ontvangen beoordelingen. Meer over het selecteren van de beste opdrachtnemer voor jouw klus vind je hier.