Werken via YoungOnes is volledig vrijblijvend en je kan dan ook op ieder moment je account verwijderen. Via jouw persoonlijke dashboard vind je een blokkade knop om jouw account te verwijderen. Als je nog niet geverifieerd bent, vind je zodra je inlogt rechts in het scherm een knop om jouw account te verwijderen.

Daarnaast zijn we altijd erg benieuwd naar de reden voor het opzeggen van je account. Wij zijn nog een jong bedrijf, dus kunnen iedere input gebruiken om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren! Je kan ons hierover contacteren via het contactformulier op onze site.