Als opdrachtgever kun je per klus zelf bepalen welk uurtarief je aanbiedt. Via de app kunnen de opdrachtnemers een tegenbod plaatsen als zij vinden dat een ander uurtarief passender is. In het overzicht van de opdrachtnemers die zich hebben aangemeld is zichtbaar of opdrachtnemers een ander uurtarief hebben aangevraagd. Door hierop te klikken kun je op jouw beurt ook weer een tegenbod doen. Als de opdrachtnemer dit aanbod accepteert, is de match een feit!