De opdrachtnemers kunnen kiezen uit twee betalingsmogelijkheden voor hun gewerkte opdrachten. Na het afronden van de opdracht vullen zij via de app hun gewerkte uren in én de betalingsmogelijkheid. De mogelijkheden zijn:


Directe betaling (factoring) | Wanneer de opdrachtnemers deze optie selecteren, neemt YoungOnes het debiteurenrisico over. Wij schieten het bedrag voor en zorgen dat de opdrachtnemer binnen één minuut wordt betaald nadat de uren zijn geaccordeerd door jou. Voor deze service dragen de opdrachtnemers 2,9% van hun factuur af aan YoungOnes.


Wachten tot de opdrachtgever betaalt (geen factoring) | Wanneer de opdrachtnemers deze optie selecteren, worden zij betaald zodra jij het bedrag naar ons hebt overgemaakt. Deze service is gratis voor opdrachtnemers. Jouw gemiddelde betalingstermijn wordt weergegeven in jouw profiel. Het geeft de opdrachtnemers een indicatie, maar biedt hen geen garantie dat de betaling voldaan wordt binnen de betalingstermijn. Meer over de betalingstermijn vind je hier.