Na elke gewerkte opdracht geven zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer elkaar een beoordeling. De beoordeling wordt gegeven aan de hand van een sterrensysteem. Hierbij geldt één ster als het minimum en vijf sterren als de maximale beoordeling. De gemiddelde beoordeling die wordt gegeven door beide partijen is inzichtelijk voor alle opdrachtnemers en opdrachtgevers op het platform. Zo houden we het platform transparant. Het is daarom belangrijk dat er een eerlijke beoordeling wordt gegeven, zodat andere opdrachtgevers hier ook op kunnen bouwen.

Naast de beoordeling op basis van het sterrensysteem kan je de opdrachtnemer optioneel ook beoordelen op de vaardigheden die jij hebt geselecteerd voor de opdracht. Voor iedere vaardigheid geef je een duimpje omhoog of omlaag, ook dit is inzichtelijk op het profiel van de opdrachtnemer en biedt nog meer transparantie.

Ook kan er optioneel een toelichting worden gegeven. Hierin kun je aangeven waarom je wél of niet tevreden was over de opdrachtnemer, dit is een mooie plek om feedback te delen.

De sterrenbeoordeling en vaardigheden zijn voor beide partijen zichtbaar. De toelichting is enkel inzichtelijk voor de opdrachtnemer en opdrachtgever van de overeenkomst.