Als opdrachtgever kun je via YoungOnes representatieve opdrachtnemers boeken zonder de bemiddeling van een tussenpersoon. En dat is niet het enige, want YoungOnes biedt nog meer voordelen:

Gebruiksvriendelijk platform | Een opdracht plaatsen is super simpel. Met een datum, uurtarief, korte omschrijving en één druk op de knop bereikt jouw opdracht online duizenden opdrachtnemers. Laat die reacties maar komen! Meld je gratis aan en plaats hier je eerste opdracht.

Hoge kwaliteit | Alle opdrachtnemers worden na elke opdracht beoordeeld waardoor jij meteen inzicht hebt in het functioneren van een opdrachtnemer. Na het plaatsen van een opdracht heb jij inzicht in de profielen en reviews van de opdrachtnemers die op jouw opdracht reageren. Zo kies jij zelf de opdrachtnemer die het beste bij jouw opdracht past.

On demand bereik door heel Nederland | Via YoungOnes heb je direct contact met de opdrachtnemers. Met één druk op de knop bereik jij 24/7 opdrachtnemers.

Geen contractuele verplichtingen | Omdat je opdrachtnemers inhuurt, heb je geen contract maar een modelovereenkomst. Hierdoor vervallen werkgeversrisico’s en verplichtingen zoals doorbetalen bij ziekte, het betalen van vakantiegeld en verzekeringen. Jij betaalt alleen voor de ingezette uren. Geen werk, geen betaling. Ook niet met de WAB.

Wil je meer weten over hoe YoungOnes werkt, klik dan hier