Je kunt al jouw opdrachten aanpassen of verwijderen via je account. Nadat je bent ingelogd ga je naar 'mijn opdrachten' en zie je onder 'openstaand' alle openstaande opdrachten.


Een opdracht wijzigen | Als je op een van de opdrachten klikt, zie je onderin de opdrachtomschrijving 'opties voor deze opdracht' staan. Wanneer je daarop klikt, kun je de gegevens in de opdracht aanpassen. Als er nog geen match is gemaakt, is het mogelijk om de titel, beschrijving en het uurtarief aan te passen. Wil je iets anders aanpassen, dan raden wij aan om de opdracht te verwijderen en vervolgens een nieuwe opdracht te plaatsen.


Een opdracht verwijderen | Een opdracht verwijderen doe je door eerst naar ‘mijn opdrachten’ te gaan en op ‘openstaand’ te klikken. Vervolgens klik je de opdracht aan die je wilt verwijderen. Als laatste kun je bij 'opties voor deze opdracht' de opdracht intrekken. De opdracht wordt op deze manier gearchiveerd en komt dus bij het kopje 'gearchiveerd' terecht.


Let op! | Heb je al een match gemaakt en wil je daarna nog iets aanpassen? Dan raden wij aan om direct contact op te nemen met de opdrachtnemer. De gekozen annuleringstermijn blijft geldig als de opdrachtnemer niet akkoord gaat met deze nieuwe voorwaarden of als je zelf de opdracht wil annuleren.