Op het platform van YoungOnes heb je de mogelijkheid om opdrachtnemers toe te voegen aan jouw favorietenpool. Ook heb je de mogelijkheid om opdrachtnemers te blokkeren. 


Favorietenpool | Wanneer je tevreden bent over een bepaalde opdrachtnemer, kan je deze selecteren als favoriet. Deze persoon komt dan in jouw favorietenpool te staan. Als deze persoon de volgende keer op een opdracht reageert, zie je meteen dat je deze opdrachtnemer als favoriet hebt opgeslagen na een eerdere opdracht. Dit kan veel tijd besparen in de zoektocht naar de juiste opdrachtnemer.

Ook heb je de mogelijkheid om opdrachten exclusief uit te zetten onder je favorieten. Alleen de opdrachtnemers die jij aan deze pool hebt toegevoegd, kunnen deze opdracht zien en hierop reageren. Ideaal als je graag met een vaste groep opdrachtnemers werkt. Dit doe je door onderaan bij het plaatsen van een opdracht het vakje te selecteren met ‘Zet deze opdracht exclusief uit onder’. Wanneer je geen labels hebt gecreëerd, hoef je geen opties te selecteren bij het plaatsen.


Labels voor favorieten | Een favoriete opdrachtnemer kun je ook koppelen aan een label. Deze labels kun je aanmaken in de instellingen van je account. Na het aanmaken van een label kun je deze aan één of meerdere van je favoriete opdrachtnemers toewijzen. Zo kun je een opdracht exclusief uitzetten voor opdrachtnemers die een gewenst label hebben toegewezen. Zo kun je als opdrachtgever nóg specifieker zijn bij het uitzetten van opdrachten onder bepaalde opdrachtnemers. 


(De)blokkeren | Als een opdrachtnemer minder goed bevallen is, kun je de opdrachtnemer blokkeren. Jouw geplaatste opdrachten zijn dan niet meer zichtbaar voor deze opdrachtnemer. Zo voorkom je dat deze persoon nogmaals wordt gekozen voor een opdracht. Je kunt de opdrachtnemer altijd weer deblokkeren via het platform.