Als een opdrachtnemer een opdracht niet heeft voltooid, dient dit te worden aangegeven in de opdracht zodat de opdrachtnemer niet de mogelijkheid heeft om uren in te vullen. Ook houden we het platform zo transparant voor andere opdrachtgevers.

Ga in je account naar ‘opdrachten’ en dan naar ‘uren controleren’. Klik vervolgens op de desbetreffende opdracht en opdrachtnemer en selecteer de optie ‘niet gewerkt’. Nu heeft de opdrachtnemer geen mogelijkheid meer om uren in te dienen en gaat het percentage van voltooide opdrachten van deze opdrachtnemer omlaag. Zo wordt het profiel van deze opdrachtnemer minder aantrekkelijk en is het lastiger om aan nieuwe opdrachten te komen.

Wil je meer weten over wat je kan doen om onvoltooide opdrachten te verminderen? Lees dan hier.