Zodra je een opdracht plaatst, wil je natuurlijk zoveel mogelijk reacties, zodat jij een geschikte opdrachtnemer kan uitkiezen. Hierbij volgen een aantal tips die jou daarbij kunnen helpen!


De titel | De titel is het allereerste wat de opdrachtnemer ziet. Zorg dus voor een pakkende titel. Vermeld hierin in ieder geval de functie en de locatie. Bijvoorbeeld:


"Enthousiaste horecatoppers gezocht voor een tof evenement in Rotterdam! ?" 


Volledige opdrachtomschrijving | Het is belangrijk dat je duidelijk omschrijft wat er precies van de opdrachtnemer wordt verwacht. Heeft de opdrachtnemer ervaring nodig? Wat is de exacte locatie? Zijn er kledingvoorschriften? Probeer de omschrijving zo kort mogelijk te houden en geef er een creatieve draai aan om de opdracht aantrekkelijk te maken.


Een hoge beoordeling | Naast een interessante opdracht, doet een goede beoordeling wonderen. Om een goede beoordeling te krijgen, is goede telefonische bereikbaarheid en duidelijke informatie voor de opdrachtnemer belangrijk. Ook helpt het als je de opdrachtnemer betrekt bij jouw vaste team en eventueel een maaltijd aanbiedt tijdens een lange shift.


Het tarief | Wij merken dat opdrachten met een hoger tarief over het algemeen meer reacties krijgen. Mocht je nou een opdracht hebben die niet zo populair is, verhoog dan het tarief een beetje voor meer reacties. 


Marketing | Als het lastig is om voor jouw opdracht of in jouw regio reacties te genereren, dan helpen wij graag om jouw opdracht extra te belichten onder opdrachtnemers. Het is mogelijk om pushmeldingen te versturen in de YoungOnes app of een mail te versturen naar alle geverifieerde opdrachtnemers in jouw regio. Deze acties bereiken vaak een grote groep opdrachtnemers. Neem hiervoor contact op met je vaste contactpersoon.