Als je gedurende een opdracht niet tevreden bent geweest over een opdrachtnemer, dan kun je de volgende acties ondernemen:

Negatieve beoordeling | Als opdrachtgever geef je na het accorderen van de uren altijd een beoordeling aan de opdrachtnemer. Waren de capaciteiten van de opdrachtnemer niet zoals verwacht? Dan is het aan te raden om een negatieve beoordeling te geven en deze te onderbouwen met (korte) tekstuele feedback. Zo houden we het platform transparant en verhogen we de kwaliteit van de opdrachtnemers.

Blokkeren | Wil je ervoor zorgen dat jouw opdrachten niet meer zichtbaar zijn voor een opdrachtnemer? Dan is het mogelijk om de opdrachtnemer te blokkeren in het profiel. Meer hierover lees je hier.


Rapporteren | Het is mogelijk om een opdrachtnemer aan ons te rapporteren via de app voor ongewenst gedrag. Deze melding komt direct bij ons binnen. Op basis van deze melding zullen wij schakelen met de opdrachtnemer en de situatie bespreken. Eventueel nemen we op basis van deze melding verdere maatregelen. 


Consequenties benoemen | Het is aan te raden om duidelijk te zijn in de opdrachtomschrijving over de consequenties van bijvoorbeeld te laat komen. Hier kan je dan altijd naar refereren tijdens de opdracht aangezien jullie beiden de modelovereenkomst hebben getekend.