Je kunt YoungOnes zien als een online platform dat vraag en aanbod van tijdelijk werk samenbrengt op één plek. Wij bieden een platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar kunnen vinden.

Wij leggen je in zes korte stappen uit hoe het werkt:


Stap 1 | Plaats een opdracht

Een opdracht plaatsen is super simpel. Met een datum, uurtarief, korte omschrijving en één druk op de knop bereikt jouw opdracht online duizenden opdrachtnemers. Laat die reacties maar komen! Meld je gratis aan en plaats hier je eerste opdracht.

Stap 2 | Opdrachtnemers reageren via de app

Ping! Via de YoungOnes app ontvangen opdrachtnemers direct bericht om zich aan te melden voor de opdracht. En dat gaat snel. De eerste reactie volgt vaak al binnen vijf minuten.


Stap 3 | Opdrachtgever kiest de beste opdrachtnemer

Als opdrachtgever vergelijk je de opdrachtnemers die zich hebben aangemeld voor jouw opdracht aan de hand van hun motivatie, gemiddelde beoordeling bij andere opdrachtgevers en werkervaringen buiten het platform. Het kiezen van de beste kandidaat wordt zo echt een makkie. Meer over het selecteren van de beste opdrachtnemer vind je hier.


Stap 4 | Opdrachtnemer aan het werk

De uitgekozen opdrachtnemer gaat aan de slag. Toch niet beschikbaar? Dan regelt de opdrachtnemer zelf vervanging, zodat de opdracht altijd wordt uitgevoerd. Zelf een opdracht die niet doorgaat? Dan kun je deze altijd annuleren binnen de zelfgekozen annuleringstermijn. Meer over het annuleringstermijn vind je hier.


Stap 5 | Opdrachtnemer dient gewerkte uren in

Na afloop beoordeelt de opdrachtnemer de opdracht en dient hij of zij de gewerkte uren in. Als opdrachtgever controleer je de uren en beoordeel je de opdrachtnemer. Zo houden we YoungOnes transparant én bouwt iedereen mee aan een betrouwbaar netwerk van flexibel personeel en opdrachtgevers. Meer over het accorderen van de uren vind je hier.


Stap 6 | Betaling en facturatie door YoungOnes

Administratieve rompslomp? Geen zorgen. De betaling van opdrachtnemers regelen wij. Als opdrachtgever ontvang je hiervan tweemaal per week een verzamelfactuur. Hierin staat hoeveel uur de opdrachtnemer heeft gewerkt tegen welk tarief, plus het totale bedrag inclusief de kosten aan YoungOnes. Meer over de facturatie vind je hier.