YoungOnes maakt samenwerken met opdrachtnemers toegankelijk, eenvoudig en overzichtelijk. Om de samenwerking met opdrachtnemers voorspoedig te laten verlopen heb je als opdrachtgever wel een aantal verplichtingen waar je rekening mee moet houden.


Communicatie met de opdrachtnemer | Zodra jij de perfecte opdrachtnemer hebt gevonden, ben jij als opdrachtgever verantwoordelijk om contact op te nemen met de opdrachtnemer en deze te informeren over de ins & outs van de opdracht (middels de omschrijving). Het is hierbij belangrijk dat de locatie en tijd van de opdracht duidelijk wordt aangegeven. Dit mag niet zomaar worden gewijzigd. Wanneer de locatie of de tijd op het laatste moment wordt gewijzigd, kan het zo zijn dat de opdrachtnemer niet meer kan komen of reiskostenvergoeding verwacht. Mocht dit voorkomen, dan raden we je aan om contact op te nemen met de opdrachtnemer om gezamenlijk een geschikte oplossing te zoeken.


Annuleringstermijn | Zodra jij een opdrachtnemer hebt geaccepteerd voor de opdracht is hij of zij geacht om te komen werken. Het kan natuurlijk voorkomen dat je zelf de opdracht wil annuleren. In dat geval kun je de opdrachtnemer binnen de annuleringstermijn afmelden, zonder consequenties. De annuleringstermijn kies je zelf bij het aanmaken van iedere opdracht. Annuleer je de opdracht toch, terwijl de annuleringstermijn is verstreken? Dan mag de opdrachtnemer 50% van de afgesproken uren bij jou claimen. Meer over het annuleringsbeleid vind je hier.


Uren goedkeuren | Na de opdracht voert de opdrachtnemer de gewerkte uren in de app in en kun jij deze accorderen. Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt gedaan, want de facturering wordt pas in gang gezet zodra de uren zijn goedgekeurd.


Betalingen | Wij verzorgen de gehele facturatie en zorgen ervoor dat de opdrachtnemers worden betaald. Het enige wat jij hoeft te doen is binnen veertien dagen het verschuldigde bedrag naar ons over te maken. Wij regelen de rest. Meer over het betalingstermijn vind je hier.