Een profiel aanmaken en een opdracht plaatsen op YoungOnes is gratis en geheel vrijblijvend. Je betaalt pas wanneer een opdrachtnemer de opdracht succesvol heeft afgerond. No cure, no pay dus!

Gebruiks- en verzekeringskosten | Als opdrachtgever betaal je €4,10 aan gebruiks- en verzekeringskosten voor elk gewerkt uur per opdrachtnemer.


Uurtarief van de opdrachtnemer | Als opdrachtgever bepaal jij zelf het uurtarief dat je wilt betalen. Het tarief is minimaal €14,- en ligt gemiddeld rond de €17,- per uur. Het aantal uren x het uurtarief en de gebruikskosten vormen bij elkaar opgeteld het totaal van de factuur (excl. btw). 


De opdrachtnemer zal na het afronden van de opdracht de uren invullen in de app. Vervolgens kan jij de uren goedkeuren of een tegenbod doen als de ingediende uren niet overeenkomen met de daadwerkelijk gewerkte uren. Daarna wordt een factuur opgemaakt die je ontvangt per mail.

Hoe zit het met overige kosten | Omdat je opdrachtnemers inhuurt, vervallen werkgeversrisico’s en verplichtingen zoals doorbetalen bij ziekte, het betalen van vakantiegeld en verzekeringen. Jij betaalt alleen voor de ingezette uren. Geen werk, geen betaling. Ook niet met de WAB. Meer over extra kosten vind je hier.


Kan ik ook korting krijgen? | Ja, dat kan zeker! Voor ons staan openheid en transparantie voorop. Dat geldt dus ook wat betreft de tarieven. Prijsonderhandelingen zijn niet mogelijk. Alle opdrachtgevers worden gelijk behandeld. Om opdrachtgevers die veelvuldig van YoungOnes gebruik willen maken wel tegemoet te komen, bieden we een standaard volumekorting. Hoe meer je als bedrijf gebruik maakt van YoungOnes, hoe voordeliger het wordt. De korting is gebaseerd op de volgende staffel:


De staffel geldt sinds 1 juli 2020. We rekenen vanaf het moment van de eerste opdracht en dat doen we 52 weken lang. Aan het einde van die 52 weken begint de telling opnieuw. De staffelkorting wordt los van de verzekering berekend.